Publicaties

Boeken

Veel doorgevingen van White Eagle zijn gepubliceerd. Voor wie zich wil inlezen in het gedachtegoed van White Eagle zijn de volgende titels interessant:

Jezus, leraar en genezer
De Lichtbrenger
De Goddelijke Moeder
Intuïtie en inwijding
Leven met sterven en dood

Tijdens de diensten zijn veel  publicaties in eigen beheer beschikbaar op de boekentafels. Je kunt ze ook bestellen. Kijk hier voor de complete lijst. Engelstalige titels kun je bestellen in Engeland en soms zijn ze ook in Nederland op voorraad.

Tijdschriften

Poolster
Drie maal per jaar verschijnt de Poolster, een informatief blad van de White Eagle Lodge in Nederland. Een jaarabonnement kost 17 euro (20 euro voor lezers buiten Nederland). Opgave graag bij het secretariaat. Berichten voor de redactie kun je sturen aan Reyer Knol, reyerknol@hotmail.com.

Stella Polaris
Zes keer per jaar verschijnt het Engelstalige tijdschrift Stella Polaris, met informatie over de activiteiten wereldwijd. Een jaarabonnement kost 20,50 bij betaling vóór 1 maart, daarna 25 euro. Opgave graag bij het secretariaat.

Altair
Het astrologisch tijdschrift van de White Eagle Lodge heet Altair. Het verschijnt twee maal per jaar en is Engelstalig.  Een jaarabonnement kost 7,25 euro bij betaling vóór 1 maart, daarna 10 euro. Opgave graag bij het secretariaat.